DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Murat Gezici ile Yavuz Oğhan arasında anket tartışması!

08.02.2019
A+
A-


MedyaRadar’ın haberine göre Gezici Araştırma Şirketi Genel Müdürü Murat Gezici, anketleri değerlendirmek için “Yavuz Oğhan’dan Bir De Bunu Dinle” programına telefon konuğu olarak katıldı. Gezici Araştırma Genel Müdürü Gezici ile gazeteci Oğhan arasında canlı yayında anket tartışması yaşandı.

Ankara’daki son anket sonuçlarını açıklayan Gezcici “Ankara’da yüzde 52 Mehmet Özhaseki önde, Mansur Yavaş ise yüzde 48 civarında” dedi. Araya giren Oğhan, “Ankara’da diğer anket şirketleri genelde Yavaş’ı önde gösteriyordu, siz de ise Özhaseki önde, o genelin dışında” ifadelerini kullanınca Murat Gezici sinirlendi.

GEZİCİ: “SAYGI GÖSTERECEKSİNİZ”

Oğhan’ın sözlerine sert tepki gösteren Gezici, “İsterseniz diğer arkadaşların anketlerini konuşalım. Böyle olmaz ama bu saygısızlıktır bence. Tarafsız olalım. Ben oran söylüyorum. Siz hemen kesip diğer anketleri söylüyorsunuz. Saygı göstereceksiniz. Misafire böyle davranılmaz.” ifadelerini kullandı.

OĞHAN: “SİZİ ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM”

Gezici’nin tepkisini anlamadığını belirten Oğhan “Neye tepki gösterdiğinizi bilmiyorum. Sizi anlamakta güçlük çekiyorum” diyerek sitemde bulundu.

İkili arasındaki tartışma yaklaşık 3 dakika sürerken, gerginlik yayın boyu sürdü.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.