DOLAR 32,4438
EURO 34,7690
ALTIN 2.441,91
BIST 9.942,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Murat Gezer Mina’nın anısını yaşatıyor

03.04.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre geçen yıl bekarlığa veda partisi için gittiği Dubai’den dönerken düşen jette 8 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran’ın acısı, nişanlısı Murat Gezer için dün gibi taze… ‘Meleğim’ diye sevdiği nişanlısının hatıralarıyla yaşamına devam eden Gezer, Başaran’ın ölümünün birinci yılında çok anlamlı bir girişimde bulundu. Ünlü iş adamı, düğünden bir ay önce hayata veda eden nişanlısının hatırasını yaşatmak için sanatçı Fırat Engin’in kapısını çaldı.

Gezer, Engin’e nişanlısıyla hayattayken geçirdiği güzel anları aktardı. İş adamının hafızasındaki her güzel hatırayı tek tek not alan sanatçı da ikilinin büyük aşkını eserine yansıttı. Fırat Engin, Murat Gezer’in Mina Başaran’la anılarından yola çıkarak ‘Bellek Frekansları’ adlı tablosunu hayata geçirdi. İş adamı da geçtiğimiz günlerde tabloyu satın alıp evinin başköşesine astı.

Gezer, hayata erken veda eden nişanlısına vefasını bir kez daha gösterdi. Bu arada iyi kalbiyle gönülleri fetheden Mina Başaran’ın ismini, ailesi de sahibi oldukları hangara ve özel yapım tekneye vermişlerdi.

Ünlü iş adamı Gezer, ‘Meleğim’ diye sevdiği nişanlısı Mina Başaran’ın hatıralarıyla yaşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.