DOLAR 32,5788
EURO 34,9797
ALTIN 2.428,46
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Murat Boz’un yeni filmini açıkladı

10.07.2018
A+
A-
Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Murat Boz’un yeni filmini açıkladı.

Ağustos’un ilk haftasında çekimlerin başlayacağını duyuran ünlü sanatçı Onur Akay, ünlü popçu Murat Boz’un, eşi tarafından terk edilmiş ve kızıyla hayatını devam ettiren down sendromlu bir babayı canlandıracağını yazdı.

Ünlü popçu Murat Boz, geçtiğimiz Mart ayında Etiler’deki bir kuaförden çıkarken görüntülenmiş ve ‘Kardeşim Benim 2’ isimli filmden sonra, görüşme aşamasında olduğu yeni bir film projesinden bahsetmişti. Boz, yeni film hakkında “Hikâye sürpriz, söylemem. Şu an görüşme aşamasında” demişti.

‘Hadi İnşallah’, ‘Kardeşim Benim’, ‘Dönerse Senindir’ ve ‘Kardeşim Benim 2’ filmleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkan Murat Boz, o söylediği proje için imzayı attı ve çekimlerine Ağustos ayının ilk haftasında başlıyor.

Onur Akay’ın edindiği bilgilere göre,  ‘Ayla’ filmiyle büyük bir başarı yakalayan Mustafa Uslu’nun yapımcılığını yapacağı filmde Boz, çok farklı bir rolle karşımıza çıkacak. Boz, eşi tarafından terk edilmiş ve kızıyla hayatını devam ettiren down sendromlu bir babayı canlandıracak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.