DOLAR 32,3409
EURO 34,8363
ALTIN 2.402,79
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Murat Boz’dan flaş Burcu Bakdur açıklaması!

01.07.2020
A+
A-

Murat Boz’a adının Burcu Bakdur ile hakkında meydana çıkan aşk dedikoduları soruldu.

Boz “İlişkim değil diye tanımlama yaptım. Sizler de takip ettiğiniz insanların fotoğraflarını beğeniyorsunuz yok mi? İlişki oluyor mu? Olmuyor” dedi. Sözcü Gazetesi’nin haberine göre muhabirlerin “Şarkılarınız birbiri aralarında yarışıyor” sözü üstüne de “Eylül ayında bir tane daha gelecek. Çalışıyorum çılgın gibi. Çok bereketli geçti benim için. İnsan içine dönebilme şansını yakalıyor bu süreçlerde. Bende bu süreci iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum müzisyen arkadaşlarımla beraber.” yorumunda bulundu.

Son dönemde şarkıcının televizyon ve sinemaya tartma verip müzikten uzak kaldığı iddialarına ise “Benim hayatımda müzik her zaman vardı. Filmde yapsam filmin içerisindeki müziklerle uğraşıyordum. Öyle bir idrak oluştu fakat böyle bir şey değil. Normal karşılıyorum insanların böyle algılamasını da.” diye cevap verdi. Yeni şarksının 20 güne geleceğini söyleyen Boz, “Dün şarkıya klip çektik. Sürpriz olsun. Klibin kendisi de sürpriz. Değişik bir klip olacak.” dedi.

Babalar gününde babası için astronomik fiyat ödeyip saat aldığı iddialarını yalanlayan Boz “Öyle bir şey yok. Babamı hemen şimdi göremedim. Önümüzdeki günlerde annem ve babamı görmeye gitmek istiyorum” dedi. Pandemi sürecinde hamur işinde uzmanlaşan ünlü şarkıcı şöyle devam etti: “Yemek konusunda da uzmanlaştım. Süreçte dıştan yemek yemek de söylemeyemedim doğal olarak. Kendim gerçekleştirmek durumunda kaldım. Lahmacun, pizza, poğaça, katmer. Özgür diye bir arkadaşım var onunla birlikte bu süreçte çok geliştirildik kendimizi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.