DOLAR 32,3734
EURO 34,7567
ALTIN 2.412,81
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Murat Arkın’dan aile pozu: Sanırım bir alana diğer ürün bedava günleri

Sinemanın usta ismi Cüneyt Arkın’ın oyuncu oğlu Murat Arkın, sosyal medya hesabından yayınladığı aile fotoğrafıyla takipçilerini geçmişe götürdü.

19.01.2024
A+
A-

Yeşilçam’ın efsane ismi Cüneyt Arkın, 28 Haziran 2022 tarihinde hayatını kaybetmişti. Arkın’ın vefatı tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Babası Cüneyt Arkın gibi oyuncu olan Murat Arkın, zaman zaman paylaştığı aile pozlarına bir yenisini ekledi.

AİLE POZUNU PAYLAŞTI

Murat Arkın, kardeşi Kaan ile bir örnek giyindiği kareyi “Bir alana diğer ürün bedava günleri sanırsam” notuyla paylaştı.

Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa çok sayıda da yorum yapıldı.

“BU SENE BEN KONUŞTUN, SEN DİNLEDİN BABAM”

Öte yandan Murat Arkın, babası olmadan kutladığı ilk doğum gününü “Her kavuşma aslında bir ayrılık… Bu sene ben konuştum, sen dinledin babam. Her zaman her yerde benimle olmana rağmen anlatacak ne çok şey varmış. Sen bu fotoğrafların her yerindesin” ifadeleriyle kutlamıştı.

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.