DOLAR 32,5182
EURO 34,7882
ALTIN 2.421,52
BIST 9.708,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Murat abi ile PES 2020 inceleme!

17.09.2019
A+
A-

eFootball PES 2020 inceleme

Pes 2020 uzun zamandır futbol tutkunları tarafından beklenen oyunlardan birisiydi. Bu yıl eFootball PES 2020 adıyla karşımıza çıkan oyun, adı gibi farklılıklarla karşımıza çıktı. Konami’nin ilk partner kulübü FC Barcelona ile anlaşma yenilemenin ardından sevilen şirket, Arsenal FC, Manchester United, FC Bayern ve Juventus FC ile de yeniortaklıklara imza atmış.Bu partnerlikler sayesinde eFootball PES 2020 Serie A’nın şampiyon takımı Juventus FC’yi resmi forması ve Allianz Stadium stadı ile birlikte görebileceğiniz tek futbol oyunu eFootball PES 2020 olacak. Ayrıca FC Bayern’in Allianz Arena stadı ve FC Barcelona’nın Camp Nou stadı da bu yıl tamamen PES 2020 için özel olacak.

PES 2020’nin kapak yıldızları ise bu yıl FC Barcelona’dan Lionel Messi, Juventus FC’’den Miralem Pjanic, FC Bayern’den Serge Gnabry ve Manchester United’tan Scott McTominay gibi yıldızlaşmış isimler. Oyun iki farklı sürüm ile karşımıza çıkıyor. Oyuncular daha yüksek fiyata satın aldıkları Legend sürüm karşılığında Brezilya’lı efsane Ronaldinho da satın aldıkları oyunda olacak. Ayrıca bu versiyondaki bonuslar arasında myClub’da 10 maçlığına kiralanan Messi, oyun içinde kullanmalık Seçkin Ajanlar ve 3 Oyunculu sözleşme yenilemesi de mevcut.

Futbol severlerin istediği oyunun fiyatları farklı platformlarda değişiklik gösteriyor. Tam fiyatlar ise şu şekilde;

PS4 Standart Sürüm 409 TL  Legend Sürüm ise 589 TL

PC Standart Sürüm 199 TL  Legend Sürüm ise 299 TL

Xbox Standart Sürüm  345 TL  Legend Sürüm ise 497 TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.