DOLAR 32,4960
EURO 34,9488
ALTIN 2.429,76
BIST 9.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Muhasebeciler Günü ne zaman? Muhasebeciler Günü mesajları ve sözleri

01.03.2023
A+
A-

“Muhasebeciler Günü” kutlama tarihleri ülkelere göre değişmektedir. Ülkemizde mart ayında kutlanan Muhasebeciler Günü, muhasebecilere toplumda mesleklerinin önemini ifade etme fırsatı tanımaktadır. Peki, Muhasebeciler Günü ne zaman?

Ülke genelinde, 3568 Sayılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanununun verdiği yetkiye istinaden hizmet veren meslek mensuplarının günü olarak kabul edilen “1 Mart” “Muhasebeciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

1 Mart Muhasebeciler Günü ve 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Türkiye’nin farklı noktalarında etkinlikler düzenlenmektedir.

MUHASEBECİLER GÜNÜ MESAJLARI

“Tüm meslek mensuplarının 1 Mart Muhasebeciler Günü’nü kutlarız. “

“Bilgisi ve hizmetleriyle geleceğin muhasebesini yapan tüm muhasebecilerimizin 1 Mart Muhasebeciler Günü Kutlu Olsun…”

“1 Mart Muhasebeciler Günü ve 1 – 7 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlu Olsun…”

“Üreten, çalışan, mesleklerini büyük sorumluluk ve özveriyle yerine getiren muhasebecilerin ve mali müşavirlerimizin 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kutlu olsun!”

“İşlerini özveriyle yaparak ülke ekonomisine büyük katkılar sunan tüm muhasebeci ve mali müşavir meslektaşlarımızın “ 1 Mart muhasebeciler günü’nü “ kutluyor her birerine çalışmalarında başarılar diliyorum .”

“Mesleğimizin hakkettiği değeri gördüğü ve mesleğe hakettiği değeri verdiğimiz günlerin gelmesi umuduyla, Tüm meslektaşlarımın Muhasebeciler Gününü kutluyorum.”

“Mesleklerini büyük sorumluluk ve özveriyle yerine getirerek düzenli ve sağlıklı bir ülke ekonomisinin temelini oluşturan tüm muhasebeciler, mali müşavirler ve muhasebe çalışanlarının 1 Mart #muhasebecilergünü kutlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.