DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Muharrem İnce canlı yayını terk etti

30.05.2020
A+
A-

Kendi sözlerinin kesilip Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının verilmesi nedeniyle yayını terk eden İnce, “Bu saygısızlıktır, Türkiye bunu adalet etmiyor. Erdoğan’ın babasının malı değildir Türkiye Cumhuriyeti.” dedi.

 

İnce, “Birincisinde Okçular Vakfı’ndaki konuşmasını vermeyeceğiz dediniz, verdiniz. İkincisinde, ben konuşuyorum burada. Otuz beş televizyon onu veriyor zaten. Üçüncüsünde benden habersiz baştan şu anda beni kesip ona bağlanıyorsunuz. Ben bir daha sizin yayınlarınıza katılmayacağım.

Türkiye bu faşist düzenden kurtulacak. Otuz beş televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında 2 sene önce karşı taraf olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyi oynatmam. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Bu saygısızlıktır, Türkiye bunu yargı etmiyor. Erdoğan’ın babasının malı değildir Türkiye Cumhuriyeti. Ben Erdoğan’dan korkmuyorum.

Sözlerimi söyleyeceğim arenalar vardır, sokaklar vardır. Konuşsun otuz beş televizyonda, bir tanesinde de ben konuşayım. Niye kesiyorsunuz? Böyle olmaz. Erdoğan bu memleketin kurucusu yok, sahibi yok. Çağırıyorsanız buraya birisini konuşturacaksınız.

Size söylemiyorum, patronlarınıza söylüyorum. Çağırmayın o süre kardeşim, ben kimseye yalakalık yapamam. Ben sadece AK Parti’ye karşı yok, Cumhuriyet Halk Müziği Partisi’nde de demokrasi mücadelesi vermiş bir insanım. Türkiye’nin demokrasi mücadelesine ihtiyacı vardır. 16 milyon insan oy vermiş bana, bu insanlara saygısızlık olarak görüyorum.” ifadelerini kullanarak canlı yayını terk etti.

Muharrem İnce’nin stüdyoyu terk etmesinin gerisinde program reklam arası verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.