DOLAR 32,2689
EURO 34,7558
ALTIN 2.398,74
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Müge Anlı’nın programında 33 yıl sonra ailesine kavuşan Vedat’tan flaş haber

11.11.2021
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Merve Bilkay’ın haberine göre Vedat Alexander, hikâyesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Ablası ile birlikte İzmir’de cami avlusuna bırakılan ve Almanya’ya evlatlık verilen Vedat Alexander, 33 yıl sonra ailesini bulmuş, Müge Anlı’nın programına katılmıştı.

Önce babasına sonra da annesine kavuşan Vedat, avlusuna bırakıldığı camiye gidip Müslüman olmuştu. Çocuklarını da Müslüman olarak yetiştirmek istediğini her fırsatta dile getiren Vedat, Ankara’da çocuklarını sünnet ettirdi.

Aile, “Çok mutluyuz 33 yıl sonra oğlumuza ve torunlarımıza kavuştuk. Bir de onları sünnet ettirmek çok güzel oldu. Bizi kavuşturan ve iyi günler yaşamamıza katkı sağlayan Müge Anlı’ya ve Sabah Gazetesi’ne çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.