DOLAR 32,2256
EURO 35,1035
ALTIN 2.500,14
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Akıllara Durgunluk Veren Olay

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan şaşırtıcı olaylar ve detaylar. Akıllara durgunluk veren gelişmeleri kaçırmamak için hemen tıklayın!

29.04.2024
A+
A-

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son derece dikkat çekici bir olay gündeme geldi. Programa katılan aile, 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam’ın evden kaçtığını belirterek yardım istedi.

Aradıkları Kaan’ın kendisini ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sevgili zannettiği ve her yerde onu aradığı ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Akıllara Durgunluk Veren Olay

“Kız Arkadaşım Diyerek Farah Zeynep Abdullah’ı Gösterdi”

Oğullarının Müslüm Gürses hayranı olduğunu ifade eden aile, genç Kaan’ın sanatçıya benzemek için saçını kestiğini ve kendisine bıyık yaptığını belirtti. Kaan Çam’ın 8 gündür arandığı ve sevgilisini bulmak amacıyla Bursa’dan İstanbul’a geldiği bilgisi paylaşıldı.

Kaan’ı gören bir görgü tanığı, canlı yayına bağlanarak genç adamın Nişantaşı, Şişli ve Beşiktaş bölgelerinde dolaşarak kendisini oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın sevgilisi olarak tanıttığını dile getirdi. Tanık, “Sakalını beyaza boyamış, bize Farah Zeynep Abdullah’ı gösterince kamera şakası yaptığını zannettik. ‘Kız arkadaşım buralardan geçmiş’ dedi” şeklinde konuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Akıllara Durgunluk Veren Olay

Kaan Çam’ın sokaklarda dolaşarak Farah Zeynep Abdullah’ı aramaya devam ettiği ancak henüz bulunamadığı belirtildi. Canlı yayında Farah Zeynep Abdullah’a seslenen program sunucusu Müge Anlı, “Sanırım Farah’ın oynadığı Bergen filminden etkilenmiş. Çok dikkatli ol” uyarısında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.