DOLAR 32,2535
EURO 34,7139
ALTIN 2.403,66
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Muammer Ketenci’den Deniz Seki’ye ağır sözler!

03.12.2020
A+
A-

Uçankuş TV’de ekrana gelen “Hayatın İçinden” programına konuk olan Muammer Ketenci, söz Deniz Seki’den açılınca oldukça ağır yorumlarda bulundu.

Deniz Seki’nin “Türkiye Popstar” yarışmasında Bayhan Gürhan’a “Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz” demesini unutmadığını söyleyen Muammer Ketenci, “Benim Deniz Seki ile hiç bir samimiyetim yoktur. Bir vatandaş olarak o çocuğa gösterdiği tavırdan çok rahatsız oldum. O çocuğun bu olayı işlediği ortaya çıkınca Bayhan’ın onurunu, gururunu ayaklar altına alarak üstüne basıp geçti. Bir PR olayı yaratmak istedi. Bir insanın içini çok yakarsan Allah senden onun öcünü katmer katmer alıyor. Rotayı Rabbim şaşırtır. O olay oldu Deniz Seki’nin rotası şaştı.” ifadelerini kullandı.

Ketenci, “Deniz Seki’ye kıyafet diker misiniz?” sorusuna “Hayır dikmem. Zaten çalıştığım sanatçı dostlarım bir elin parmaklarını geçmez” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.