DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Mourinho’dan Hollandalı gazeteciye gülümseyerek olay cevap: Şimdiden cehenneme hoş geldin

Mourinho, Hollandalı gazeteciye gülümseyerek yanıt verdi: Şimdiden cehenneme hoş geldin. Detaylar ve olayın perde arkası için hemen okuyun.

07.08.2025
A+
A-

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu maçında güçlü rakibi Feyenoord ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma oldukça çekişmeli geçti ve her iki takım da sahada büyük mücadele gösterdi. Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar sırasında yaşananlar, özellikle Hollandalı gazeteciyle olan diyalogu, gündeme damga vurdu.

Basın toplantısına katılan Mourinho, karşılaşmanın ardından sorulan sorulara samimi ve esprili yanıtlar verdi. Özellikle Hollandalı gazeteciyle yaşadığı iletişim, toplantının en dikkat çekici anlarından biri oldu.

Hollandalı Gazeteciye Olaylı Cevap

Toplantıya katılan Hollandalı gazeteci, Mourinho’ya yönelttiği soru ile dikkat çekti: “Daha önce hiç burada kazanamadınız. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?” Bu soru, Mourinho’nun yüzünde hafif bir gülümsemeye neden oldu ve ortam biraz espri ile hareketlendi.

Mourinho’nun Esprili Yanıtı

Gülümseyerek gazetçiye cevap veren Mourinho, şunları söyledi:
“Feyenoord’a karşı ikinci maçları kazanıyorum. Yapabileceğimize inanıyorum. Sizi de hep ikinci maçlarda üzgün görüyorum. Şimdiden Kadıköy’e, cehenneme hoş geldin.” Bu sözlerle hem rakibiyle olan rekabetini vurguladı hem de espriyle atmosferi hafifletti. Ayrıca, bu açıklama, taraftarlar arasında da büyük yankı uyandırdı ve maç öncesi motivasyonu artırdı.

Bu olay, hem Mourinho’nun esprili kişiliğini hem de maç öncesi atmosferi gözler önüne sererken, futbol camiasında da konuşulmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde bu sözlerin ve diyalogların etkisiyle ilgili çeşitli yorumlar yapılmaya devam edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.