DOLAR 32,5673
EURO 34,8813
ALTIN 2.434,81
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Motorola One Fusion özellikleri ortaya çıktı One Fusion Plus’ın Hindistan’da piyasaya sürülmesinin ardından, bugün de daha uygun fiyatlı Motorola…

20.06.2020
A+
A-

Bu sıralar çoğunlukla orta segment ve giriş seviyesi zeki telefonlarla karşımıza meydana çıkan Motorola, geçtiğimiz sene sunduğu Motorola One serisine yeni cihazlar ekleyecek. Geçtiğimiz günlerde One Fusion Plus’ın piyasaya sürülmesinin gerisinde, bugün de daha uygun fiyatlı One Fusion özellikleri sızdırıldı.

6.5 inç, HD Plus çözünürlüklü bir ekrana sahip cihaz, standart bir su damlası çentiği ile karşımıza çıkıyor. Fusion Plus modelinde bulunan pop-up kamera maalesef bu modelde bulunmayacak. Ön tarafta yer alan kameranın özellikleri konusunda net bir data değil.

Teçhizat tarafında Qualcomm’un Snapdragon 710 işlemcisinden zor bölge cihaz, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile karşımıza çıkıyor. Cihazın kamera detayları ve öteki detayları ile ilgili henüz net bilgiler bulunmuyor lakin muhtemelen ay sonuna kadar bütün detayları öğrenmiş olacağız.

Motorola akıllı telefon stratejisi zarfında yeni planlarla karşımıza çıkacak gibi duruyor. Bu yüzden kısa zaman içerisinde daha premium modeller ve üstteki segment cihazlarla da gündeme gelebilir.

Motorola Edge Plus tanıtıldı! Yeni amiral gemisi
Motorola Edge Plus tanıtıldı! Yeni amiral gemisi

Motorola yeni amiral gemisini tanıttı. İşte 108 Megapiksel kamerası ve Snapdragon 865 işlemcisi ile Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.