DOLAR 32,4150
EURO 34,8024
ALTIN 2.404,36
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Motorola Edge Plus büyük bir sorunla gündemde Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Motorola’nın yeni amiral gemisi Motorola Edge Plus büyük bir ekran sorunu…

17.06.2020
A+
A-

Motorola Edge Plus‘ta geçtiğimiz haftalara kadar herhangi bir sorun olduğuna dair iddialar yoktu. Fakat son günlerde bazı kullanıcıların iddialarına tarafından telefonu uzun vakit kullanınca ekranda mor lekeler ortaya çıkıyor.

Motorola Edge Plus kullanıcılarının iddialarına tarafından telefonu bir zaman kullanınca ekranda mor lekeler ortaya çıksa da cihazı bir zaman dinlenmeye bırakınca lekeler bitmiş ekrandan kayboluyor. Ama kullanıcılar cihazlarını tekrardan kullanmaya başlayınca lekeler her yerde ekranda belirmeye başlıyor. Keza bazı kullanıcılar da mor lekelerin bazen daha büyük boyutta olduğunu söylüyor. Bazıları da ekranda meydana çıkan mor lekelere ilave olarak yeşil lekelerle de karşılaştıklarını belirtiyor.

Bir forum yöneticisi, cihazın ekran sorunu ile ilgili bir güncelleme yayınlandığını ve bu güncellemeyi yaparak kullanıcıların sorunu çözebileceklerini açıkladı. Güncellemeyi yapan birkaç kullanıcı sorunun çözüldüğünü açıkladı. Fakat hala sorunun çözülmediğini iddia eden birçok kullanıcı da bulunuyor.

Bu sorunun ilerleyen güncellemelerde düzeltilmesi bekleniyor fakat yapılan bir takım açıklamalara göre sorunu çözülmeyen modeller olursa kullanıcılara cihazını değişiklik fırsatı verilecek. Konuyla ilgili yeni açıklamalar geldiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.