DOLAR 32,2050
EURO 35,0386
ALTIN 2.471,55
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Moto G6 Play yeniden görüntülendi!

13.04.2018
A+
A-

Daha önce yaşanan sızıntıları da onaylayan bu görsel sayesinde, G6 Play’in geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Moto X4’e oldukça benzer bir tasarımla piyasaya sürüleceği de artık netleşmiş durumda. Cihazın ekranı ise 18:9 oranlı 5.7 inç’lik bir boyuta sahip.

Dedikodulara göre cihazda 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza yer alacak. Fakat daha fazla kapasiteye ihtiyaç duyanlar için de microSD kart yuvası es geçilmemiş durumda. G6 Play’in bataryası da 4,000 mAh’lık kapasiteye sahip olacak ve bu da uzun süreli pil ömrü anlamına geliyor. Ayrıca bataryayı Motorola’nın TurboPower adını verdiği hızlı şarj özelliğinden faydalanarak da şarj edebileceksiniz.

G6 Play bunların dışında 13 MP’lik LED flaşa sahip ana kamera ve ön tarafta da yine LED flaşlı 8 MP sensörlü bir kameraya da sahip olacak. Cihazda artık standart hale geldiği üzere bir parmak izi okuyucu da yer alacak ve ekran içerisinde yer almadığı için cihazın arkasında konumlandırılmış durumda.

:: G6 Play’den neler bekliyorsunuz?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.