DOLAR 32,5128
EURO 34,5769
ALTIN 2.491,54
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Moto G6 ne zaman geliyor?

15.03.2018
A+
A-

Öncelikle bahsi geçen etkinliğin şaşırtıcı olmadığını söylememiz gerekiyor. Çünkü geçtiğimiz dönemde Motorola’nın, 2018 yılının ilk yarısında tanıtmayı planladığı tüm akıllı telefonlar zaten ortaya çıkmış ve sızdırılmıştı. Bu cihazlar arasında Moto G6, G6 Plus ve G6 Play modelleri yer alıyordu.

Ayrıca Tayland ve Endonezya’da G6 ailesinin yeni üyeleri çoktan onaylarını almış durumdaydı. Fakat yine de bu cihazların resmi tanıtım tarihleri hakkında bir bilgi bulunmuyordu. Durum bugün değişti ve kesin tarih verilmese de, çok yakında etkinliğin düzenleneceği ortaya çıktı.

G6 ailesi hakkında gizemini koruyan iki farklı konu daha var. Bunlardan birincisi cihazların hangi tarihte piyasaya sürüleceği. İkincisi ise piyasaya sürüldüklerinde nasıl bir fiyat etiketine sahip olacakları. Aynı şekilde yine bahsi geçen etkilikte tanıtılacak olan Moto E5 ailesi de gizemini koruyor.

Motorola Moto G6 hakkında yeni bilgiler sızdırıldı!

Motorola Moto G6, G6 Plus ve G6 Play akıllı telefonlar hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte, Moto G6 ailesinin beklenen özellikleri.

Yine de Moto G6 ve Moto E5 ailelerinin teknik özellikleri çoktan ortaya çıkmış durumda. Eğer cihazların teknik özelliklerini merak ediyorsanız, yukarıda yer alan haberimize giderek tüm detaylara göz atabilirsiniz.

:: Motorola’nın yeni akıllı telefonları sizce istenen başarıyı elde edebilir mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.