DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Moka Ödeme Teknolojileri neler sunuyor?

30.11.2018
A+
A-

Moka, sanal ve fiziki POS çözümleri, mobil ödeme uygulamaları geliştirme ve fatura ödemelerine aracılık etme noktasında müşterilerine hizmet sağlıyor. TechInside ekibi de şirketin Genel Müdürü A. Selim Güsar ile Moka’nın işleyişi hakkında keyifli bir söyleşi yaptı. İyi seyirler.

Moka Ödeme Teknolojileri müşterilerine neler sunuyor?

Moka Ödeme Teknolojileri Genel Müdürü Selim Gülsar ile yaptığımız röportajda firmanın müşterilere neler sunduğunu ve ne gibi gelişmiş teknolojik çözümleri barındırdığını sorduk.

Sanal ve fiziki POS cihazları ve bunun haricinde de mobil ödeme alanına giriş yapan firmalardan biri olduğunu hatırlatalım. Firmanın POS tarafındaki faaliyetleri ağırlıklı olarak B2B olarak gerçekleşiyor.

Bu girişimin avantajlarına değinecek olursak, işlemlerin hemen bir gün sonrasında hesaba geçmesinden dolayı daha çok KOBİ tarzındaki işletmeler hedef kitlesini oluşturuyor. Nakit akışı söz konusu olduğunda KOBİ’lerin ertesi gün ödeme almaları çok önemli.

Günümüz piyasasında nakit akışını sağlamanın ne kadar zor olduğunu düşünürsek, Moka Ödeme Teknolojileri bu konuda büyük bir işi daha başarmış oluyor. Moka, kullanılan ödeme teknolojilerinde akıllı telefon ve tabletlere ayrı bir önem veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.