DOLAR 32,5869
EURO 34,8379
ALTIN 2.507,90
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Modüler işletim sistematik Keenetic modem çözümleme! Keenetic Extra DSL özellikleri ve Keenetic Omni DSL özellikleri neler yakından bakıyor ve farklı bir…

25.04.2020
A+
A-

İnternet, günümüzde hepimiz için fazla öbür bir konumda. Kimimiz internet üzerinden sosyal medyaya girip arkadaşlarımız ile irtibat halinde kalıyoruz kimimiz ise internet üzerinden çalışarak evimize ekmek getiriyoruz. Her manada manâlı bir ülkü gelen internete gelmek için de kayda değer unsurlar arasında modemler yer alıyor. Bugün sizler için inceleyeceğimiz 2 ayrı model oldukça iddialı. Bulut tabanlı bir işletim sistemine sahip olan 2 model, tekrar tekrar en aktüel şekilde kullanıcılara farklılıklar sunmayı hedefliyor. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Keenetic modem özellikleri fazla farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor

Keenetic markası pazar payının yüzde 30 oranınına sahip marka ve oldukça gelişmiş bir alıcı hizmeti anlayışı ile karşımıza çıkıyor. Herif için daima en iyisini sunmayı amaçlayan marka, ürettiği ürünler ile de bunu kanıtlıyor. Keenetic Extra DSL ve Keenetix Omni DSL modelleri kullanıcılar için öbür bir işletim sistemi ile karşımıza geliyor. Bu işletim sistemi, kendisini düzenli olarak güncelliyor ve  daima güncel bir şekilde kullanıcılar cihazlarını kullanabiliyorlar. Bahsettiğimiz iki model de modem, router, istemci ve genişletici olarak da kullanılabiliyor. Dilerseniz bu iki modeli aynı anda satın alıp Wi-Fi Mesh teknolojisini de kullanabiliyorsunuz. Böylece eviniz ne kadar büyük olursa olsun, tüm cihazlar tek bir ag gibi davranıyor ve kullanıcılar daima en stabil Wi-Fi performansını elde ediyor.

Extra DSL modelinde 4 adet 5 dBi gücünde yönlenebilir harici antenler mevcut. Bu sayede ev kullanıcılarının kablosuz ağ ihtiyacını en iyi bir şekilde karşılanabiliyor. Hem bu antenlere ek olarak cihazın içinde güçsüz kablosuz sinyallerin cihaza güçlendirilerek alınmasını karşılayan 4 adet de kablosuz güçlendirici bulunuyor. Keenetic, tüm ürünlerinde WPA3 en yeni kablosuz güvenlik protokolünü destekliyor. Keenetic Extra DSL’in sunduğu WPA3 kablosuz güvenlik doğruca ev yada işyerindeki kablosuz ağınız en yüksek emniyet seviyesine ulaşmış oluyor. Keenetic Extra DSL modeli, WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-PSK + WPA2-PSK, WPA2-PSK + WPA3-PSK, WPA3-PSK ve OWE kablosuz emniyet protokollerinin tamamını destekliyor.

Güvenlik önlemleri ve KeeneticOS bir analiz yazısına ya da videosuna sığamayacak değin epeyce fazla. Bilhassa modüler bir işletim sisteminin sürekli güncellenerek karşımıza çıkması birçok kullanıcıyı mutlu ediyor. Eğer fazla artı detaya girmek isteyemeyen ve sadece cihazınızı etkin bir şekilde göstermek isteyen birisiyseniz de üzülmeyin. Ayrıca tarayıcı arayüzü ayrıca de Keenetic zeki telefon uygulaması oldukça basit. Ayrıca Keenetic zeki telefon uygulaması ile de telefonunuzdan çoğu bilgiye hemen olan olarak erişebiliyor çoğu ayarı telefonunuzdan zeka yapabiliyorsunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.