DOLAR 32,4136
EURO 34,6334
ALTIN 2.386,25
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Modanın yaşı yok: Grece Ghanem

20.03.2020
A+
A-
1

Yaşlanmayı lanetleyen Grece Ghanem, korkusuz ve farklı tarzı ile Instagram’da geniş bir kitleye hitap ediyor. Müthiş dalgalı gri bob saçları ve büyük çerçeveli koyu renkteki gözlükleri Ghanem’in imza görüntüsünü oluşturuyor.

2

Ghanem’in stil konusunda bazı kuralları var; hiçbir şey atılmaz! 80’lerin başında Beyrut’ta bir öğrenciyken sahip olduğu ve hala kullandığı parçaları var. Yaşıtlarının giymeyi bile düşünmediği parçaları, o büyük bir özgüven ile taşıyor.

3

Balenciaga, Akne Studios ve Phoebe dönemi Céline, Ghanem’in en sevdiği markaları oluşturuyor. Gardırobunda yaşadığını söyleyen Ghanem, “Her zaman ilk önce ne olduğuna bakarım. Sadece bir trend olduğu için satın almıyorum” diyor.

4

Ghanem, 20’li ve 30’lu yaşlarında, takipçilerinin önemli bir bölümünü oluşturan genç kadınlara, tarzın sürekli bir çalışma olduğunu göstermek için sorumluluk hissettiğini söylüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.