DOLAR 32,2417
EURO 34,7767
ALTIN 2.410,98
BIST 10.276,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Mobil oyunlar için en iyi 6 telefon (2020) “En iyi mobil oyun telefonları (2020)” isimli yazımızda vakit geçirmenin en eğlenceli yolunu arıyoruz…

25.06.2020
A+
A-

Sizler için hazırladığımız bu listenin ilk başında iPhone 11 bulunuyor. Geniş oyun ekosistemi ve sadece iOS sürümüne özel olarak piyasaya sürülen oyunlar, bu zeki telefonun dikkat çekmesini sağlıyor.

Verimli donanımı ve güçlü batarya teknolojisi ile birlikte mobil oyunları seven kullanıcılara hizmet veren ABD’li aygıt, bazı oyunları rakiplerinden önce elde ediyor ve kullanıcılarını imtiyazlı hissettiriyor. Peki kendisinin diğer özellikleri neler?

Kablosuz şarj desteği sayesinde oyuncuların keyfini bozmayan iPhone 11, ekran onarım hızı konusunda 60 Hz gibi standart bir bilhassa karşımıza çıkıyor. Kendisinin 6.1 inç büyüklüğünde olan bir ekrana sahip olduğunu da belirtelim.

LCD bir ekrana konut sahipliği yapan bu cihaz, 828 x 1792 piksel çözünürlük sunuyor ve 625 nit maksimum parlaklık ile 326 PPI ekran yoğunluğu eşliğinde raflarda satılıyor.

3110 mAh’lik bir bataryadan beslenen iPhone 11, 18 W çabuk yük desteğine sahip. İsterseniz bu telefonun incelemesine bir göz atabilirsiniz. Bu Nedenle kendisi hakkında çok daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.

Bu telefon için piyasaya sürülen modeller şu şekilde: 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı.

iPhone 11 tahlil – 35 dakikada iPhone 11!

iPhone 11 inceleme videosuyla karşınızdayız. Ailenin en uygun fiyatları kullanıcısına neler sunuyor? İşte Apple iPhone 11 özellikleri ve hakkında bütün merak edilenler. İyi seyirler…

Asus ROG Phone II ZS660KL

Mobil oyun telefonları için hazırlanan özel içeriklerde kendisine yer bulmayı başaran Asus ROG Phone II ZS660KL, Tayvanlı teknoloji şirketini gururlandırıyor. Bu cihazın AMOLED bir ekrana sahip olduğunu söyleyelim.

Ekran yenileme konusunda 120 Hz bir hıza haiz olan ROG Phone II, Asus markasının ROG Phone ailesini ön plana çıkarmıştı. Ekran parkaklığı konusunda kaliteden ödün vermeyen bu telefonda ultrasonik sensörler de yer alıyor.

“AirTriggers” olarak adlandırılan bu sensörler, bazı oyunlarda tetikleme işlemi gerektiren belirtilmiş oyun hamlelerinin yapılmasını ve oyunlarda yer alan oyun içi uygulamaların başlatılmasını sağlıyor. Peki kendisinin ekranı nasıl?

Geniş bir oyun ekosistemi ile donatılan Asus ROG Phone II ZS660KL, 6.59 inç büyüklüğünde olan bir ekran eşliğinde kullanıcıların beğenisine sunuldu. AMOLED bir ekran mimarisini kullanan bu cihazın ekran onarım hızı ise 120 Hz.

Şarjının çabuk bir şekilde dolması ve darbelere karşı dirençli olması ile oyunseverlerin ilgisini çeken bu aygıt, aşırı ısınmayı önleyen soğutucular baştan sona oyun deneyiminin kesilmesini önlüyor. Kendisinin aksesuar ekosistemi de son derece şık duruyor.

Oyunlardan gelen seslere önem veren çoğu kullanıcı, Asus’un stereo hoparlörlerini fazla beğendi. Buna ilave olarak 6000 mAh’lik dev bataryası ile hizmet veren ROG Phone II ZS660KL, renk ve dokunsal geç kalma meselelerinde de gayet iyi.

Dokunsal gecikme konusunda son derece düşük bir gecikme oranına sahip olan ROG Phone II, saatlerce oyun oynamak isteyen şahısların ilgisini çekmeyi başarıyor. Ayrıyeten bu telefon Snapdragon 855 Plus işlemcisinden şiddet alıyor.

Snapdragon 855 Plus duyuruldu! İlk telefon açıklandı

Son dönemde amiral gemilerinin yaklaşık olarak tamamı Snapdragon 855’den şiddet alırken, Qualcomm’dan Snapdragon 855 Plus sürprizi geldi. İşte Snapdragon 855 Plus özellikleri!

6.59 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran mimarisi eşliğinde karşımıza çıkan Tayvanlı ürün, 240 Hz dokunma hassasiyetine de sahip. Ağırlığı 240 gram olan bu telefonda ne eyvah ki kablosuz sıkıntı desteği bulunmuyor.

Bu telefon için piyasaya sürülen modeller şu şekilde: 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı.

Asus ROG Phone 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Asus ROG Phone 2, Temmuz ayında tanıtılmıştı. Asus’un oyuncu telefonu IFA 2019’da bir kez daha sergilendi. İşte Asus ROG Phone 2 özellikleri ve ROG Phone 2 fiyatı hakkında bütün ayrıntı!

Arzu ederseniz kendisi hakkında daha fazla veri sahibi elde etmek namına yukarıda yer alan bağlantı adresine tıklayabilirsiniz. Bu telefonun özellikleri hakkında söyleyeceklerimiz bu değin. Sırada OnePlus 8 var.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.