DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

MIUI 11 ekran görüntüleri ortaya çıktı

10.09.2019
A+
A-

Yeni arayüz ile birlikte tasarımda ciddi değişikliklerin olduğu görülüyor. Ortaya çıkan birçok ekran görüntüsünde ayarlar menüsündeki ikonlarda da radikal bir tasarım değişikliğine gidilmiş. Ayrıca kullanıcı deneyiminin de daha çok iyileştirildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Arama çubuğu gibi unsurlar, insanların aradıkları şeylere daha kolay ulaşabilmelerine imkan sunacak.

Daha çok beyaz renklere hakim olan arayüz, “Always On Display” gibi yenilikçi özellikleri de bünyesinde barındıracak. Always On Display özelliği, bulunduğunuz yerdeki ışığın durumuna göre farklı yazı tipleri ve renklerle de daha iyi bir deneyim yaşatacak.

Buna ek olarak arayüzde Xiaomi Topluluğu uygulaması, yenilenen dosya yöneticisi, karanlık mod zamanlayıcı gibi özellikler de bulunacak. Ancak eklenen yeni özelliklerden en dikkat çekici olan şey ise dosya aktarımı özelliği oluyor. Yeni arayüz ile birlikte Xiaomi telefonlar, Oppo ve Vivo telefonlarla da hızlı ve kablosuz dosya aktarımı yapabilecek.

Tabii bu görüntülerin Beta sürümüne ait olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Tam sürümün yayınlanmasıyla arayüz çok daha farklı bir hale gelebilir. MIUI 11’in Mix 4 modeli ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.