DOLAR 32,3806
EURO 34,7650
ALTIN 2.394,20
BIST 10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Minik öğrenciler satranç turnuvasında ter döktü

21.08.2023
A+
A-

Başiskele’de minik öğrenciler katıldığı satranç turnuvasında ter döktü. Öğrencilerle deneyimlerini paylaşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, çocuklarla satranç da oynadı.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü minik satranç meraklılarıyla unutulmaz bir gün geçirdi. Ala Mekanının düzenlediği satranç turnuvasına katılan Başkan Özlü, minik oyuncularla keyifli anlar yaşadı. Satranç turnuvasına katılan 32 öğrenci ile sohbet eden Başkan Özlü, satranç hakkında deneyimlerini paylaştı ve strateji konusunda önerilerde bulundu. Daha sonra Başkan Özlü genç oyuncularla mücadele etti. Turnuva sonunda Başkan Özlü, genç oyuncuları tebrik ederek, “Satranç gibi strateji ve zeka gerektiren bir oyunun gençlerimiz arasında popüler olmasını görmek beni mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmalarını desteklemek ve onlarla bir araya gelmek bana büyük memnuniyet sağlıyor” dedi.

Unutulmaz bir günün sonunda genç satranç oyuncuları, Başkan Özlü’ ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.