DOLAR 32,3640
EURO 34,9533
ALTIN 2.325,55
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Milyarder John Getty ölü bulundu

26.11.2020
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre 1976’da ölen ABD’li petrol kralı J.Paul Getty’nin torunu ve 5.4 milyar dolarlık aile servetinin vârislerinden olan John Gilbert Getty, hafta başında Teksas eyaletindeki bir otel odasında ölü bulundu. Aynı zamanda müzisyen olan 52 yaşındaki John Getty’nin 25 yaşındaki kızı Ivy, sosyal medyada “Hayatımdaki en önemli ve gezegendeki en havalı adamı kaybettim” açıklamasında bulunarak ölümü doğruladı. John Getty’nin ölüm nedeniyle ilgili otopsi sonucu beklenirken, hayatını kaybettiği sırada neden otelde olduğu bilinmiyor. Ani ölümün ardından, ailenin yıllardır yaşadığı bir dizi trajedi nedeniyle “Getty laneti John’u da buldu” şeklinde üzücü yorumlar yapıldı. Petrol kralının mirasçılarının aile servetini korumayı başarırken, bu zenginliğin ailenin sonraki kuşağını uyuşturucu bağımlılığından ve trajik olaylardan koruyamadığı belirtildi.

Acıları hiç bitmedi

John Getty’nin kardeşi Andrew, 2015 yılında zehirli bir uyuşturucu madde olan metamfetamini aşırı dozda alması nedeniyle malikânesinde ölü bulunmuştu. Geçen Eylül ayında ise John Getty’nin annesi Ann kalp krizinden hayatını kaybetmişti. John Getty’nin bir amcası çocukken beyin timöründen, diğer amcası ise intihar ederek ölmüştü. John Getty’nin kuzeni ise 1973’te İtalya’da fidye için kaçırılıp kulağı kesilen ve 9 yıl önce felç geçirerek yaşamını yitiren J. Paul Getty III’tü. Dünyanın en zengin kişilerinden olmasına rağmen cimriliğiyle bilinen dede J. Paul Getty, fidyecilerin istediği 17 milyon doları fazla bulunca, gangsterler torunun kulağını kesip aileye yollamıştı. Gangsterlerin aldığı 3 milyon dolar fidyeyi dede Getty, oğlu John Paul Getty Jr’a borç olarak vermişti.

Müzisyen John Getty’nin ölümü, üç çocuğunun yanı sıra hayatta olan yakınlarından babası Gordon Getty’yi (86) de yasa boğdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.