DOLAR 32,1928
EURO 34,9696
ALTIN 2.516,99
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Millî Eğitim Müdürü Telefoncu: “Yeni eğitim öğretim dönemi için hazırlıklarımızı tamamladık”

07.09.2023
A+
A-

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde düzenlenen toplantıda konuşan Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, “Onarımlar, boya badana, doğalgaz dönüşümleri, çevre düzenlemeleri, güçlendirmeler, köy yaşam merkezleri, anaokulları gibi tüm okullarımızda yeni bir dönem için hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Kırıkkale Valiliği Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, geçen eğitim öğretim yılını başarı ile tamamladıklarını, yeni döneme yönelik ise tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Okul yöneticileriyle okulların durumunu bir kez daha gözden geçirmek için değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Telefoncu, “Yeni bir dönemin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 11 Eylül günü tüm kademelerdeki öğrencilerimizle buluşacağız” dedi.

Geçen eğitim öğretim döneminde kentte önemli adımlar atıldığını hatırlatan Telefoncu, şöyle konuştu, “Okullarımız, kütüphanelerimiz, eğitim ortamlarımız adeta yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Her kademedeki okullarımıza gönderilen ödenekler sayesinde okullarımızda önemli değişiklikler yaptık. Onarımlar, boya badana, doğalgaz dönüşümleri, çevre düzenlemeleri, güçlendirmeler, köy yaşam merkezleri, anaokulları gibi tüm okullarımızda yeni bir dönem için hazırlıklarımızı tamamladık diye konuştu.

Okulların 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle eğitim öğretime sorunsuz şekilde başlaması için büyük bir titizlik gösterdiklerine dikkat çeken Telefoncu, “Eğitim öğretimin başlamasıyla birlikte tüm öğrencimizi çeşitli etkinliklerle karşılayarak onları sınıflara alacağız. Zaten uyum haftası olması dolayısıyla öğrencilerimizin bir kısmını okullarımızla buluşturduk. Öğrencilerimiz bu yıl da sınıflarına girdiklerinde bakanlık tarafından gönderilen ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak eserleri sıralarının üzerinde bulacak. Öğrencilerimizin öğretmenlerine, arkadaşlarına, okullarına kavuşma heyecanı bizim için büyük önem taşıyor. Bundan sonraki süreçte ise öğrencilerimizin gelişim ve başarılarına odaklanmak için müfredat istikametinde konular her geçen gün ilerleyecek. Öğrencilerimizin eğitimlerini olumsuz yönde etkileyebilecek en küçük bir ihtimali dahi değerlendirerek kayda değer görüp, gerekli tedbirleri almış olduk. Bu konuda herkese önemli görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Geçen yılın da değerlendirildiği toplantıda, Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Eğitim Müfettişleri Başkanı Yaşar Erbek ile şube müdürleri de sorumluk alanlarıyla ilgili bilgiler vererek çeşitli sunumlar yaptı.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından son buldu.

Millî Eğitim Müdürü Telefoncu:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.