DOLAR 32,3525
EURO 34,7677
ALTIN 2.392,26
BIST 10.248,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Okulların Ne Zaman Açılacağını Açıkladı

05.07.2021
A+
A-

Habertürk ekranlarında Açık ve Net programına katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrenciler ve öğretmenler için fazlasıyla önemli ve beklenen bir açıklama yaptı. Selçuk, kendisine yönetilen okulların ne zaman açılacağıyla ilgili soruyu “6 Eylül’den itibaren öğrencilerin gelmesini bekliyoruz.” ifadeleriyle cevapladı.

Selçuk, açıklamasında dünyadaki gidişe baktıklarını ve kontrolün artmaya başladığını belirtti. Varyantlarla ilgili farklı çözüm senaryolarının da başladığını ifade eden Selçuk, Türkiye’de de kontrol edilebilir düzeyde olduğunu ifade etti ve “Tereddütsüz Eylül’de başlayacak gibi yönetiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Telafi, yalnızca akademik eskiklikleri gidermeyecek:

ziya selcuk

Telafi hakkında da bazı açıklamalarda bulunan Selçuk, telafi meselesinin hem akademik hem sosyal duygusal anlamda önemli bir kavram olduğunu söyledi. Selçuk, telafi kamplarında akademik eksikten başka ihtiyaçların da karşılanacağını, özellikle yaz aylarında sosyal duygusal faaliyetlerle çocukların özgüvenlerini ve kültürlerini artırmaya odaklanacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.