DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Milli Atlet Ağrı’da

24.08.2023
A+
A-

Çin de yapılan 31. FISU Dünya Üniversite Yaz Oyunları Atletizm Kadınlar kategorisinde Bronz madalya alan Fatma Karasu Eleşkirt’e geldi.

Bu yıl Çin de yapılan 31. FISU Dünya Üniversite Yaz Oyunları Atletizm Kadınlar 10 bin metre kategorisinde Bronz madalya alan Fatma Karasu Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut’u makamında ziyaret etti. Ziyaretinde açıklamada bulunan Fatma Karasu, “Ülkemizi dünyada en iyi şekilde temsil etmek için insan üstü bir gayretle gece gündüz demeden çalışıyoruz ,Karasu ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak için milletimizin desteğine ihtiyacımız var bu kapsamda Belediye başkanımızı ziyaret ettik sağ olsun Başkan Yakut bizi çok samimi bir şekilde karşılayarak elinden gelen her türlü maddi ve manevi desteği sunacaklarını ifade etti.” dedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ise, “Milli atletimiz Fatma Karasu’nun başarısıyla milletçe gurur duyduk kendisi Ülkede Ağrı’nın ,Dünya’da Türkiye’nin adını zirvelere taşıdı kendisi ve takım arkadaşları her türlü takdiri kazanıyor. Fatma Karasu’ya ellerinden gelen her türlü desteği vereceğiz ve hayır sever iş adamlarımızdan bu konuda destek talebinde bulunacağız” ifadelerine yer verdi.

Milli Atlet Ağrı’da

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.