DOLAR 32,4009
EURO 34,7448
ALTIN 2.400,09
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Microsoft, Xbox Series X etkinliği için kararını açıkladı Microsoft, Xbox 20/20 etkinliği için yayımlanan askıya alma haberleri için konuştu. ABD’li yazılım şirketi…

09.06.2020
A+
A-

Bilindiği üzere 7 Mayıs 2020 tarihinde Xbox Series X oyunları ile tanışmıştık. PlayStation 5 oyunlarına rakip olarak karşımıza çıkan bu yapımlar, Halo Infinite liderliğinde, oyun piyasasında tepe gösterecek.

VG247 göre yayımlanan bir haberde Xbox 20/20 etkinliğinin ağustos ayına ertelendiği açıklanmıştı. Bu konu hakkında bir açıklama yapan Microsoft, Sony’nin başvurduğu erteleme stratejisini tercih etmediğini belirtti. Bu bağlamda Xbox 20/20 etkinliği konusunda bir engel kalmadı.

Xbox Pazarlama Müdürü Aaron Greenberg, ilgili erteleme haberi hakkında şu cümleyi kurdu: “Hiçbir şeyi ertelemedik. Planımız, temmuz ayında düzenlenecek olan dijital şov konusunda herhangi bir değişikliğe uğramadı. Ekiplerimiz bu konuda fazla çalışıyor.”

Bir ay sonradan düzenlenmesi planlanan yeni etkinlikte yine, geçen ay olduğu gibi, Xbox Series X oyunları hakkında farklı alanlara yönlendirilmiş tanıtımlar yapılacak. bunun dışında yerinde fiyatlı Xbox Series X için de birçok bahis mevcut.

Microsoft Xbox 20/20 etkinliği

Bu model için hemen şimdi herhangi bir tanımlama yapmayan Microsoft, şimdilik sessiz kalmayı seçim ediyor. Buna ek olarak E3 etkinliğinin iptal edilmesi, Halo Infinite yapımının dünya oyun pazarında irtifa göstermesine engel oldu.

Halo serisinin tanıtımından sorumluluk sahibi olan Brad Hilderbrand, oyuncuların Halo Infinite yapımı için neler düşündüğünü duymak istediğini belirtmişti. Ne eyvah oysa Hilderbrand’in bu isteği gerçekleşmeyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.