DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Microsoft Flight Simulator şaşırtıcı şekilde satılacak Merakla beklenen Microsoft Flight Simulator, disk satışı ile adından söz ettirdi. Yeni similasyon yüksek…

18.07.2020
A+
A-

Yeni simülatör için alınan disk kararıyla birlikte büyük boyutu da gündeme geldi. Çünkü böylesine yüksek grafik kalitesine sahip olan oyunun, diskler aracılığıyla nasıl kurulacağı merak konusuydu. Ancak firmanın Avrupa’daki oyuncular için geliştirdiği disk kutusunda tam 10 adet disk bulunacağı belirtiliyor. Bu adımın en büyük sebeplerinden biri de indirme süresi olarak gösteriliyor.

100 GB’a yakın boyut için getirilecek olan Microsoft Flight Simulator disk satışı, 10 adet DVD’den oluşuyor. Eski oyunlara gönderme yapılarak tasarlanan kutu sayesinde, oyun bilgisayarlara yüklenmiş olacak. Ancak günümüzde birçok bilgisayar kullanıcısının, DVD donanımına sahip olmaması da düşündürüyor. Çünkü bilgisayar oyuncularının büyük bir bölümü dijital satışı ve oyun platformlarını tercih ediyor. Yeni bilgisayar alımlarında da DVD okuyucu masrafından kaçınılıyor.

Öte yandan büyük dosya boyutlarını indirmekten rahatsız olan oyuncular için bu seçeneğin getirildiği belirtiliyor. Yavaş internet bağlantısına sahip olan oyuncularında oyunu rahatça oynayabilmesi için bu adımın atıldığı belirtildi.

Yeni simülatör, 18 Ağustos tarihinde bilgisayar kullanıcılarıyla buluşacak. Oyun için yayınlanan 4K görüntü kalitesindeki tanıtım videosunu da inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.