DOLAR 32,5515
EURO 34,9912
ALTIN 2.426,58
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Microsoft Excel ve Powerpoint, büyük başarıya imza attı!

26.08.2018
A+
A-

Bazı Android telefonları, Office uygulamaları önceden yüklenmiş şekilde gelebiliyor. Ancak önceden yüklensin ya da yüklenmesin, bilgisayarda alışkın olduğunuz bu uygulamaların mobilde olması gerçekten önemli.

Bununla birlikte, Excel ve PowerPoint tarafından geçilen yeni kilometre taşı küçük bir başarı değil. Zira, 500 milyon indirme rakamı gerçekten büyük bir eşik. Word uygulaması ise bu eşiğe daha önce ulaşmıştı.

Aylık olarak güncelleme alıyorlar

Android için Office uygulamaları düzenli olarak aylık güncellemeler alıyor. Son olarak Microsoft, Office Insiders güncellemelerini yayınladı ve Word, PowerPoint ve Outlook’taki geliştirmeler hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz ay, Word, Outlook ve PowerPoint’in Android uygulamalarına birkaç iyileştirme yayınlandı. Bu güncellemeler arasında, Word için kelime sayısı, Outlook’ta kişileri silme ve “Rahatsız Etme” seçeneği ve PowerPoint’teki slaytları düzenlemenin farklı bir yolu yer alıyor.

Office uygulamalarını henüz Android telefonunuza yüklemediyseniz, bunları Google Play Store’dan aşağıdaki linkleri kullanarak indirebilirsiniz.

Tıklayarak indirebilirsiniz: PowerPoint , Excel , Word

Siz, Microsoft’un Android uygulamalarını kullanıyor musunuz ve memnun musunuz? Düşüncelerinizi yorum alanına yazarsanız mutlu oluruz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.