DOLAR 32,5696
EURO 34,9577
ALTIN 2.423,62
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Michelle Obama’dan sarsıcı itiraf!

09.08.2020
A+
A-

Michelle Obama, pandemi döneminde ailesi ve toplumun geçirdiği değişimi anlattığı podcast yayınında, uyku düzeninin bozulduğunu ve gecenin ortasında uyanmaya başladığını söyledi.

Obama yayında, “Hafif derecede bir depresyon yaşadığımı biliyorum. Sadece karantina yüzünden değil, ABD’deki ırksal sorunlar ve her gün bu yönetimin ikiyüzlülüğüne tanık olduğum için. Çok üzücü” dedi.

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre duygusal iniş çıkışlar yaşadığını belirten Obama, şöyle konuştu: “Sanırım herkes böyle şeyler yaşıyor. Kendiniz gibi hissetmediğiniz zamanlar. Yaklaşık bir haftadır bu duyguya teslim oldum ve kendime yüklenmemeye başladım.”

Obama, Black Lives Matter (Siyahların Hayatı Değerlidir) protestoları ve ülkeye musallat olan gerginliğin ruh halini oldukça etkilediğini söyledi. Eski first lady, “Her gün siyah bir adamın, siyah bir kişinin aşağılandığı, yok yere suçlandığı, incitildiği ya da öldürüldüğü haberlerini duymak insanı yıpratıyor. Ve bu, hayatımda daha önce hissetmediğim bir ağırlığa neden oldu” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.