DOLAR 32,3374
EURO 34,3704
ALTIN 2.393,53
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Michael Jackson’ın oğlu, babaannesine dava açtı

Pop ikonu Michael Jackson’ın müzik haklarının yarısının satılmasının ardından şarkıcının oğlu Bigi (Blanket), babaannesi Katherine ile davalık oldu.

21.03.2024
A+
A-

“Popun Kralı” Michael Jackson’ın müzik kataloğunun önemli bir kısmı satıldı. Sony, 2009’da hayatını kaybeden Jackson’ın müzik kataloğunun yarısını 1,2 milyar dolara ya da daha fazla bir miktara satın aldı.

Bu satışın ardından Jackson ailesinde miras kavgası başladı.

TMZ’nin haberine göre, Jackson’ın 22 yaşındaki Bigi adındaki oğlu, babaannesi Katherine Jackson‘ın miras olarak kalan mülk parasını kullanmasını engellemek için mahkemeye başvurdu.

NEDEN ENGEL OLMAK İSTİYOR?

Bigi ile Katherine’ın “büyük ticari bir işlem” için birlikte çalıştığı biliniyor. Bu işlemin ne olduğu açıklanmasa da Jackson’ın 600 milyon dolara satılan müzik kataloğuyla ilgisi olduğu düşünülüyor.

İddialara göre, ikili bu anlaşmayı durduramadı. Katherine Jackson, mülkten gelen parayı kullanarak karara itiraz etmek istediği bildiriliyor. Ancak torunu onunla aynı fikirde değil.

Bigi hiçbir çabanın başarılı olacağını düşünmüyor ve mirasın parasını karara karşı mücadeleye devam etmek için harcamak istemiyor.

BALKONDAN SARKITILAN BEBEK

22 yaşındaki Bigi gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. 2022 yılında Michael Jackson, 9 aylık olan oğlunu balkondan sarkıtarak gündem olmuştu.

Hayranlarını selamlamak için balkona çıkan Jackson bu hareketinden dolayı özür dilemişti. Bebeğin yüzündeki battaniye ise daha sonra şarkıcının çocuğunun Blanket (battaniye) olarak anılmasına neden oldu.

Asıl adı Prince Michael Jackson II olan Blanket, daha sonra Bigi adını kullanmaya başladı.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.