DOLAR 32,3487
EURO 34,7293
ALTIN 2.419,83
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Mi Mix 3 ilginç bir reklam filmiyle karşımızda!

24.10.2018
A+
A-

Xiaomi’nin 25 Ekim tarihinde resmiyet kazandıracağı yeni modeli Xiaomi Mi Mix 3 yepyeni bir video ile karşımızda. Serinin diğer modelleri gibi tam ekran tasarım anlayışına sahip olan modelde bu defa önceki modellerden farklı olarak ön kamera alt tarafta yer almıyor.

Vivo Nex ve Oppo Find X modellerinden hatırlayacağımız kızaklı sistemin bir alternatifi sisteme sahip olan Mi Mix 3 böylece daha yüksek bir ekran kasa oranına sahip olabiliyor.

Söz konusu videoda da bu kızaklı sistem üzerinde duruluyor. Yastığa vurma, kağıt yırtma, bardağa kaşıkla vurma ve Mi Mix 3 kızağını hareket ettirme sonucunda çıkan seslerle bir grup insan müzik yapıyor.

Oldukça eğlenceli gözüken videoda diğer bir yandan kızağın dayanıklılığına da gönderme yapılıyor. Tasarımı da bütünüyle gözüken modelin ön tarafta ekran dışında herhangi bir şey yer almazken arka tarafta çift kamera sistemi ve parmak izi sensörü dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.