DOLAR 32,2989
EURO 34,7939
ALTIN 2.399,07
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

MHK’de başkan arayışı

20.08.2020
A+
A-

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini açıkladı. Alp’in istifası sonrası yeni MHK başkanı olarak öne çıkan isimler Bülent Yıldırım ile Kuddusi Müftüoğlu oldu.

Türkiye’nin en başarılı hakeminden biri olan, uzun bir dönem FIFA kokartını da takan Bülent Yıldırım, devlet dairesindeki üst seviye idareci kimliği ile dikkat çekiyor. ODTÜ mezunu olan ve 26 yıldır hakemlik yapan Yıldırım’ın, MHK Başkanlığı için en ciddi adaylar arasında ismi geçiyor.

Başkanlık için gündeme gelen bir diğer isim ise daha önce MHK başkanı olarak görev yapan Kuddusi Müftüoğlu. Müftüoğlu’nun bir kez daha başkanlık yapmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Merkez Hakem Kurulu’nun bu iki isimden birini seçmeye sıcak baktığı ifade edildi. Öte yandan TFF’nin hem Bülent Yıldırım hem de Kuddusi Müftüoğlu ile ortak bir çalışma planı yaptığı, Bülent Yıldırım’ın Kuddusi Müftüoğlu ile birlikte çalışmasına daha sıcak baktığı öğrenildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.