DOLAR 32,3785
EURO 34,6949
ALTIN 2.398,51
BIST 10.169,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

MEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde görev değişimi yapıldı

18.09.2023
A+
A-

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cahit Bilim, düzenlenen devir teslim töreniyle görevini Prof. Dr. Birgül Mazmancı’ya devretti.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak görevi sona eren Prof. Dr. Cahit Bilim ile Enstitü Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Ata Özçimen ve Doç. Dr. Sertaç Göktaş’ın yerine görevine başlayan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Birgül Mazmancı’nın yardımcılıklarını, Prof. Dr. Tuncay Tunç ve Doç. Dr. Osman Orhan yapacak. Fen Bilimleri Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleşen törende konuşan Prof. Dr. Cahit Bilim, ekibiyle göreve geldiği günden bu zamana kadar enstitüde başarılı çalışmalar yürüttüklerini ve bayrağı Prof. Dr. Birgül Mazmancı ve ekibine devrettiklerini belirterek, yeni dönemde bu ekibin başarılı olacağına inandığını söyledi.

Prof. Dr. Birgül Mazmancı ise şimdiye kadarki özverili çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Cahit Bilim ve ekibine teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte Fen Bilimleri Enstitüsündeki çalışmaları devam ettireceklerini belirtti. Mazmancı, üniversitenin önemli akademik birimlerinden birisi olan Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans ve doktora faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yürütülmesi için ekibi ile birlikte elinden geleni yapacaklarını söyledi.

Devir teslim töreni, karşılıklı çiçek takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

MEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde görev değişimi yapıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.