DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Metin Yıldız ve eski sevgilisi arasında sular durulmuyor!

19.07.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre sevgilisi Gözde Kayra’yla birbirlerini darp ettikleri gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan oyuncu Metin Yıldız, geçtiğimiz aylarda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Kayra hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Oyuncu, kendisine maddi ve manevi şekilde zarar veren eski sevgilisinin, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar atmaya devam ettiğini ileri sürdü.

TEHDİT VE HAKARETLERE DEVAM

Yıldız, eski sevgilisinin kendisine karşı takıntılı tavırlar sergilediğini, bu nedenle daha önceden şüpheli hakkında müracaatta bulunduğunu ve uzaklaştırma kararları aldırdığını belirttiği dilekçesinde, Ağustos ve Eylül ayında şüphelinin sahte olarak tabir edilen Instagram hesaplarından kendisine yönelik olarak attığı tehdit ve hakaret içerikli mesajların çıktılarını dava dosyasına delil olarak sundu.

Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Kayra, atılı suçlamaları kabul etmedi ve mesajların gönderildiği telefonun kendisine ait olmadığını belirtti. Deliller üzerinde yapılan incelemede, müşteki ve şüpheli arasında daha önceden yaşanan husumet, mesaj içeriklerinin akışı ve tüm dosya kapsamı birlikte değerlendirildiğinde; yazışma içeriklerinden Kayra tarafından hesapların açılıp kullanıldığı belirlendi.

Yıldız, eski sevgilisini affetmeyince Gözde Kayra hakkında, ‘Tehdit ve hakaret’ iddialarıyla dava açıldı. 4 yıla kadar hapsi istenen Kayra, Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.