DOLAR 32,3800
EURO 34,6785
ALTIN 2.402,78
BIST 10.051,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Metin Akpınar’ın Kızı Duygu Nebioğlu’dan Anneler Günü Özel Canlı Yayında Dokunaklı Hikaye

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, Anneler Günü özel canlı yayınında duygusal bir hikaye paylaştı. Annesine olan sevgisini anlatan dokunaklı anlar izleyicileri duygulandırdı.

17.04.2024
A+
A-

Ünlü sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, duygusal bir hikayeyi Müge Anlı’nın programında paylaştı. Anneler Günü özel yayınında stüdyoya konuk olan Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulma çabalarını anlattı.

Annemin Ünlü Arkadaşlarıyla Başlayan Hikaye

Duygu Nebioğlu, annesinin kendisini küçük yaşta evlatlık verdiğini ve annesini 2007 yılında bulduğunu ifade etti. Annenin Almanya’da yaşadığını belirten Nebioğlu, annesinin bir dönem ünlü sanatçılarla iç içe olduğunu ve hikayenin bu şekilde başladığını anlattı.

Annem Aşk Yaşadıklarını Söyledi, Babam ‘Tek Gecelik’ Dedi

Canlı yayında annesiyle yaşadığı konuşmayı paylaşan Duygu Nebioğlu, annesinin kendisine “Babanı bulursan beni kaybedersin” dediğini ve babasının “Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim” sözlerini aktardı.

Babalık Davası ve Metin Akpınar’ın Açıklamaları

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'dan Anneler Günü Özel Canlı Yayında Dokunaklı Hikaye

Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden olan kızlarından Duygu Nebioğlu, babalık davasını kazanırken diğer kızı Sevgi Nebioğlu’nun davası devam etmektedir. Ünlü sanatçı, evlatlarını kabul ederek “Hayat geriye doğru akmıyor. Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim” açıklamasında bulunmuştu.

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'dan Anneler Günü Özel Canlı Yayında Dokunaklı Hikaye

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.