DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Metin Akpınar ve Duygu Nebioğlu’nun Ablasının Ünlü İsimlere Babalık Davası Hikayesi

Metin Akpınar ve Duygu Nebioğlu’nun ablasının ünlü isimlere babalık davası hikayesi merak uyandırıcı detaylarıyla aktarılıyor. Ünlü isimlerin yaşadığı sıra dışı hukuki süreçleri keşfedin.

23.04.2024
A+
A-

Duygu Nebioğlu’nun Ablası da Ünlü İsimlere Babalık Davası Açmış

Duygu Nebioğlu'nun Ablası da Ünlü İsimlere Babalık Davası Açmış

Metin Akpınar’la açtığı babalık davasını kazanmasıyla gündeme gelen Duygu Nebioğlu, ablasının da ünlü bir isme babalık davası açtığını ortaya çıkardı. Uzun yıllardır annesi Suphiye Orancı ile görüşmeyen Nebioğlu, Müge Anlı’nın programına konuk olduğunda eski arşivlerde ilginç detaylar gün yüzüne çıktı.

Suphiye Orancı’nın Oyunculuk Geçmişi

Suphiye Orancı'nın Oyunculuk Geçmişi

Suphiye Orancı’nın 4’ü evlilik dışı olmak üzere toplam 6 çocuğu olduğu ortaya çıktı. Yıllar önce 4 kızını para karşılığında bir aileye verip Almanya’ya yerleşen Orancı, daha önce bir dönem oyunculuk yapmış. Orancı’nın, İbrahim Tatlıses’in filmlerinden bazılarında rol aldığı ve aynı zamanda Metin Akpınar ile de bir filmde karşılıklı oynadığı ortaya çıktı. Zeki Alasya’nın da yer aldığı 1989 yapımı “Dönme Dolap” adlı filmde bir araya gelen Akpınar ve Orancı’nın kareleri de gün yüzüne çıktı.

Metin Akpınar’ın Babalık Davası

63 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar’ın, 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davasını kazanmasıyla gündeme gelen Akpınar, ikizi Sevgi Nebioğlu’nun davasının devam ettiğini belirtti. Akpınar, kızlarının varlığını kabul ederek, “Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.