DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Meteoroloji’den Eylül sürprizi! İstanbul’da hava sıcaklığı 30 dereceyi bulacak

14.09.2023
A+
A-

HALKTV’nin haberine göre Meteoroloji uzmanlarından Eylül ayıyla ilgili uyarı geldi. Uzmanlar gecelerin serin olacağını ama gündüzlerin Afrika sıcaklıklarıyla geçeceğini söyledi.

Milyonlarca insan dört gözle sonbaharı beklerken eylül ayı içinde şaşırtıcı bir açıklama geldi. Bir süre daha mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklara maruz kalınacağı bildirildi.

DENİZ SEZONU EKİM AYINA KADAR UZAYACAK

Sosyal medya hesabı üzerinden hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan “Hava Forum” sayfası, yeni bir bilgilendirme yaptı.

Dört gözle serin havaları bekleyen vatandaşları üzecek bu paylaşımda Afrikamsı sıcak havaların devam edeceğinin altı çizildi.

Özellikle de bu yıl deniz sezonunun Ekim ayında da süreceği bildirildi.

GECELERİ SERİN AMA GÜNDÜZLERİ…

Hava Forum sayfası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Afrikamsı sıcak havalar Eylül ayımızın gündüzlerini ele geçirmek istiyor. Bu yaz, deniz sezonu Akdeniz’de 15 Ekim’e kadar uzayacak gibi… Eylül mevsim normalleri üzerindeki sıcaklarla geçmesi bekleniyor. Kısacası geceleri serin olacak ama gündüzler için yaz biraz daha uzayacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.