DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Metabolizma Dostu Hindiba Kahvesi

22.10.2020
A+
A-

Karahindiba bitkisinin aromasıyla yapılan Hindiba kahvesi, metabolizmaya yarar sağlar ve tokluk hissi verdiği için diyetlerde de gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Hindiba bitkisinin köklerini kurutarak elde edilen ve ardından kavrularak kahve için kullanılan, hafif kavrulmuş bir içecek türüdür, hindiba kahvesi.

Odunsu bir tadı olan ve birçok ülkede kafeinsiz kahve olarak tüketilen bu kahve, aşırı derecede kahve tüketenler için de tavsiye edilir. Kilo vermek için de tercih edilen bu kahve, lif değeri yüksek olduğu için kabızlığı önler. Ayrıca tatlı yeme isteğini de engeller.

Alerji durumu olanların, çocukların hamilelerin tüketmemesi gereken hindiba kahvesi, normal kişilerin aşırı tüketmesi durumunda ishal veya mide yanması gibi yan etkiler ortaya çıkarabilir.

Ödem attıran, uzun süreli tokluk hissi veren hindiba kahvesi, tek başına zayıflatmaya yaramaz ancak yemek sonrası içildiğin sindirimi hızlandırabilir. Ancak tüketmeden doktor onayı almalısınız.

MALZEMELER

Hindiba kahvesi tozu

Süt

HAZIRLANIŞI

Fincanınızın içine 1-2 çay kaşığı kadar hindiba kahvesini toz biçiminde ekleyin. Sonrasında sıcak su ekleyin ve iyice karıştırın. Eğer isterseniz bir miktar süt ile kahveyi yumuşak hale getirebilirsiniz.

İLİşKİLİ HABERLER Metabolizmanızı Hızlandıracak 8 Öneri

Metabolizmanızı Hızlandıracak 8 Öneri

Aç Kalmak Metabolizmanın Dengesini Bozuyor

Aç Kalmak Metabolizmanın Dengesini Bozuyor

Analı Kızlı Nasıl Yapılır? Analı Kızlı Tarifi

Analı Kızlı Nasıl Yapılır? Analı Kızlı Tarifi

Mısır Püresi Nasıl Yapılır? Mısır Püresi Tarifi

Mısır Püresi Nasıl Yapılır? Mısır Püresi Tarifi

İLİşKİLİ GALERİLER Metabolizma Hızlandırıcı Baharatlar

Metabolizma Hızlandırıcı Baharatlar

Metabolizma Dostu 5 Besin

Metabolizma Dostu 5 Besin

Metabolizmayı Hızlandıran Smoothie Tarifleri

Metabolizmayı Hızlandıran Smoothie Tarifleri

Berliner Tatlısı Nasıl Yapılır? Berliner Tatlısı Tarifi

Berliner Tatlısı Nasıl Yapılır? Berliner Tatlısı Tarifi

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.