DOLAR 32,2657
EURO 34,7659
ALTIN 2.413,04
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

‘Mesti Aşk’ ünlü oyuncuları buluşturdu

15.10.2019
A+
A-

Son olarak “Organize İşler Sazan Sarmalı” filminde Yılmaz Erdoğan’ın kızını canlandıran Bensu Soral, “Çok yakında yeni projeyle dönüyorum. Ufak ufak çalışmaya başladık. Beni güzel bir rolde göreceksiniz. Hiçbir şey söyleyemiyorum” demişti.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Bensu Soral’ın Mevlana’nın hayat hikâyesinden yola çıkılarak çekilen “Mesti Aşk” adlı filmde oynadığı ortaya çıktı. İbrahim Çelikkol ve Hande Erçel’in de rol aldığı filmin çekimleri geçen cuma başladı.

MESTİ AŞK KONUSU

“Mesti Aşk” filmi gerçek bir hikayeye dayanıyor. Mevlana’nın hayat hikayesinin anlatıldığı filmde yaşadıkları farklı bir bakış açısıyla sunulacak. Çekimlerine yeni başlanan filmin yönetmen koltuğunda ise İranlı adı açıklanmayan bir isim oturuyor. “Mesti Aşk”da bilinenden çok farklı bir Mevlana profili olacağı konuşuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.