DOLAR 32,3706
EURO 34,5665
ALTIN 2.385,86
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Messenger’da büyük güncelleme! – Sosyal medyada bu hafta!

10.04.2018
A+
A-
Facebook tasarımı yenilendi!

Facebook tasarımı sessiz sedasız iOS ve Android platformlarında yenilendi. Peki, yeni Facebook tasarımı kullanıcılara neler sunuyor? İşte detaylar.

Haftalardır sansasyonlara konu olan Facebook, bu defa yazılım güncellemesi ile gündeme geldi. Android ve iOS yazılımlarında önemli düzeyde arayüz değişikliği olacak. Henüz kısıtlı bir alanda denenen bu güncelleme, önümüzdeki dönemlerde hepimizin kullanımına sunulabilir.

Messenger’a mesaj geri alma özelliği geliyor!

Facebook Messenger mesaj geri alma özelliğini sunmaya hazırlanıyor. Peki Messenger’a bu özelliğin eklenmesinin son günlerdeki Facebook skandalıyla ilgisi ne olabilir?

WhatsApp’ta hayatımıza giren mesajı geri alma özelliği, Facebook Messenger kullanıcılarının da imdadına koşacak. Ortaya çıkan bilgilere göre, Messenger uygulaması da tıpkı WhatsApp’ta olduğu gibi gönderilen mesajların, belirli bir süre içinde silinmesine izin verecek. Atsan bir dert! Silsen bir dert!

WhatsApp için 2 harika yenilik geldi!

WhatsApp kullanıcıların uygulamayı çok daha verimli kullanması için yenilikler sunmaya devam ediyor. Sunulan son iki yenilik de kullanıcıları oldukça memnun edecek.

WhatsApp için bir süredir beta olarak sürdürülen güncelleme çalışmalarında sona gelindi. Bu çalışma son halini aldığında, WhatsApp sohbet penceresinden çıkmadan, YouTube videoları izlenebilecek. Ayrıca ses kayıt butonuna kayıt boyunca basık tutma zorundalığı da ortadan kalkacak.

Snapchat’e beklenen özellik geldi!

Uzun süredir kullanıcılardan gelen talepleri göz ardı edemeyen Snapchat bazı kullanıcılar için kronolojik sıralama özelliğini geri getirdi.

Instagram’da uzun süredir tepki çeken timeline sıralama algoritması, Snapchat’in de başını yaktı. Bir süredir, bu iki uygulamanın akış ekranındaki paylaşımlar, kronolojik olarak gösterilmiyordu. Instagram ve Snapchat kullanıcıları bu duruma fazla tepkili. Snapchat ise beklenen geri adımı attı ve artık timeline alanı kronolojik olarak listelenecek!

Twitter uygulamalarının fişi çekiliyor!

Twitter, API sistemi üzerinde yapacağı değişiklik ile binlerce uygulamanın fişini çekiyor. İşte Twitter üçüncü parti uygulamalarının sonunu getiren değişikliğin detayları!

3. parti uygulamalara, uzun yıllardır API yoluyla entegrasyon desteği sunan Twitter, bu çalışmasını sonlandırdı. Binlerce mobil yazılımın, Twitter ile eşleşme ve entegre olma özelliği devre dışı bırakıldı.

:: Haftanın dikkat çeken sosyal medya gelişmesi sizce hangisi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.