DOLAR 32,2486
EURO 35,0469
ALTIN 2.486,71
BIST 10.608,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Meşhur oyuncuları buluşturan yayınlama

20.04.2020
A+
A-

Oktay Kaynarca, Esra Bilgiç, Birand Tunca ve Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada dörtlü canlı yayında buluştu. Kaynarca Instagram’da Hereous ekibinin teknik desteğiyle ilk kez gerçekleştirdiği canlı yayını ‘Dostlar Merhaba’ sözleriyle başlattı. 

Tarafsız House Academia’nın hesabından Duygu Durukan’ın moderatörlüğünde yapılan  yayında  Türk Kanser Derneği için destek çağrısı yapıldı. Genç girişimcilerden oluşan Hereous ekibinin geliştirdiği  teknik daha alçak yapı imkanıyla instagram’da çoklu olarak ilk olarak gerçekleşen canlı yayını Oktay Kaynarca Aşık Yetimi’nin ‘Dostlar Merhaba’ türküsünü söyleyerek başlattı. Bazı markaların ve hayırseverlerin Türk Kanser Derneği’ne yapacakları destek ve bağışlarının açıklandığı yayında Kaynarca, her hafta bir dernek yararına benzer yayınlar yapacaklarını duyurdu. 

Annesi 15 yıldır kanser tedavisi gören oyuncu Birand Tunca, yaşadığımız bu pandemi döneminde tedavileri aralıksız kanser hastalarının salgından korunmasının önemini anlattı. Uraz Kaygılaroğlu, şehir dışından çare için gelen kanser hastalarının konaklama imkanlarına yardım olan ‘Mucize Evi’ projesini önemine vurgu yaptı. Esra Bilgiç ise bu dönemde kanser tedavisi görmenin daha da zorlaştığını belirtirken şiddet durumdaki kanser hastalarına destek olmaya çağırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.