DOLAR 32,4398
EURO 34,7333
ALTIN 2.440,94
BIST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Meşhur oyuncu anne acısıyla sarsıldı!

09.05.2020
A+
A-

Johnny Depp ile olaylı boşanmasının yankıları hala süren 34 yaşındaki Amber Heard, annesi Paige Heard’ü kaybetti. Ünlü oyuncu büyük acısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Annesiyle çekilen iki fotoğrafını paylaşan Heard, derin bir acı içinde olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu “Bizi çok erken bıraktı” yazarak “Kalbimizin en derin yerinde tekrar tekrar özlenecek” dedi.

Amber Heard “Onun kızı olmaktan tekrar tekrar hakiki anlamda kibir duydum” diyerek annesinin ışığıyla aydınlanmanın büyük bir hediye olduğunu belirtti.

İnanılmayacak kadar acılı zamanlar geçirdiğini de sözlerine ekleyen Heard “Bizi hayatta tutacak olan sevgidir” diyerek notunu bitirdi. Hoş oyuncu, hem kendisi hem de kardeşi Whit adına, kuvvet zamanlarında yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Heard’ün annesi Paige 64 yaşındaydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.