DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Meşhur isimlerden Mia bebeğe yardım!

22.04.2020
A+
A-

Polonya’da yaşamış Natalia ve Fatih Kurtuldu çiftinin, SMA Herif 1 hastası, 9 aylık bebekleri Mia’nın, sağlığına kavuşabilmesi için zolgensma gen tedavisi olması gerekiyor. Tedavi için gerekli ücretin karşılanması amacıyla Polonya’da başlatılan kampanyaya çoğu meşhur takviye verirken, Mia bebek için açık artırmalar, yarışlar ve turnuvalar düzenlendi.

Korona virüs sebebiyle Mia için düzenlenen kampanya yavaşlarken, Fatih Kurtuldu, kızının iyileşmesi için Türk vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

Yeni Asır Gazetesi’nin haberine kadar Sinem Kobal, Arda Turan, Pınar Sabancı, Şükran Ovalı, Ercan Saatci, İdil Fırat, Hilal Özdemir, Ceylan Çapa, Nadide Sultan gibi çoğu ünlü ismin de yardım verdiği kampanyaya hayırseverlerin de katılımı bekleniyor.

‘LÜTFEN TAKVIYE OLUN’

Baba Fatih Kurtuldu, “Bizim bu ilacı karşılamaya gücümüzün yetmesi olası değil. Lütfen sizler de bu kampanyaya takviye olun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.