DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Meryem’in Gündeme Damga Vuran Geçmişi

Meryem’in gizemli geçmişi merak uyandırıyor! Meryem’in hayatındaki sırların perde arkasını keşfedin. Olay dolu hikayeyi keşfedin ve şaşırtıcı gerçeklerle tanışın.

05.04.2024
A+
A-

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da çıkan bir kadın, eşinin kendisini dadı Meryem’le aldattığını söyleyerek yardım istedi. Yayına çıkan Meryem’in yıllar önce bir çocuğu vahşice öldürdüğü ve hapis yattığı ortaya çıktı.

Meryem hakkında son bilgiler ise ağızları açık bıraktı. 16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu öldürerek hapse giren Meryem’in cinayeti işlediğinde Serkan adlı bir erkek olduğu hapisten çıktıktan sonra da cinsiyet değiştirerek ismini Meryem yaptığı öğrenildi.

Meryem’in Şaşırtıcı İtirafları

Meryem'in Şaşırtıcı İtirafları

Bir evlilikte 2. kadınla olduğu iddiasıyla canlı yayına çıkan Meryem’in 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret’i “Sana kedileri göstereceğim” diyerek ıssız bölgeye çektiğini ve kafasına taşla vurarak annesiyle diri diri gömdüğü ortaya çıkmıştı. Hakkındaki iddiayı kabul etmeyen dadı Meryem ise “Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu’yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı” ifadelerini kullandı.

  • Ne Olmuştu?

2011 yılında Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşayan 8 yaşındaki Hasret, okula gitmek üzere evinden çıktı ancak öğretmeni aileyi arayarak çocuğun okula gelmediğini söyledi. O dönem 16 yaşında olan Serkan, Hasret’in önce kafasına taş atıp bayıltmış, ardından evlerinin yanındaki metruk bir yapıya çukur kazıp küçük kızı gömmüştü. Serkan götürüldüğü adliyede cinayeti itiraf ederken anne Sebahat ise cinayeti kabul etmedi. 8 yaşındaki Hasret’in otopsi raporunda ise başına aldığı darbeyle değil, boğulma ile öldürüldüğü ortaya çıktı. Serkan ve annesinin, Hasret’i diri diri gömdüğü anlaşıldı.

Bir skandal da talihsiz Hasret’in cenazesi sırasında yaşandı. Cenaze namazını kıldıran İmam E.S., Hasret’in kefenli yüzünü açıp tabutun içindeyken fotoğrafını çekti.

Meryem'in Gündeme Damga Vuran Geçmişi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.