DOLAR 32,3945
EURO 34,6201
ALTIN 2.394,26
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Meryem Uzerli’den küçük kızı Lily Koi’ye doğum günü partisi

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli’nin küçük kızı Lily Koi 3 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, kızı için organize ettiği doğum günü partisinden kareleri takipçileriyle paylaştı.

09.01.2024
A+
A-

Halit Ergenç ile başrolleri paylaştığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle tanınan ve geniş kitlelerce sevilen Meryem Uzerli, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Şimdilerde tüm vaktini kızları Lara ve Lily Koi ile Almanya’da geçiren Meryem Uzerli’nin küçük kızı 3 yaşına bastı. Ünlü isim, kızı için organize ettiği doğum günü partisinden kareleri takipçileriyle paylaştı.

Lily Koi’ye “Maşa ile Koca Ayı” temalı bir doğum günü organize eden Meryem Uzerli,  Maşa kılığına girdi.

“HEPİMİZ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ”

Meryem Uzerli, kızının doğum günü fotoğraflarına “Doğum günün kutlu olsun benim kalbim. Hepimiz seni çok ama çok seviyoruz” notunu düştü.

Meryem Uzerli, 2012’de iş insanı Can Ateş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin bu ilişkiden iki yıl sonra Lara Jemine Uzerli adında kızları dünyaya gelmişti.

Meryem Uzerli ve Can Ateş kızları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra ise yollarını ayırmıştı. 

Yaşamının büyük bir kısmını Almanya’da gözlerden uzak bir şekilde geçiren Meryem Uzerli, 2021’de Lily Koi adını verdiği ikinci kızını dünyaya getirmişti. Uzerli, Lily Koi’nin babasını hayranlarıyla hiç tanıştırmadı.

Öte yandan son olarak “O Ses Yılbaşı Özel” programında jüri koltuğunda oturan Meryem Uzerli, samimiyeti ve güzelliğiyle adından söz ettirmişti.

Bunun üzerine estetik doktorunu paylaşan Uzerli, Kim Kardashian ile aynı plastik cerrahına gittiğini açıklamıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.