DOLAR 32,3751
EURO 34,7785
ALTIN 2.395,53
BIST 10.241,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Mervenur Polat olayında bir gözaltı daha

08.03.2021
A+
A-

MÜGE ANLI’YA İTİRAF ETTİ

Şüpheli bir ölüme kurban giden Mervenur Polat hakkında Cüneyt isimli şahıs “Mervenur öldüğü için korktum. Onu 2 gün evdeki çatıda sakladım. Sonra poşetleyerek karşıdaki boş daireye götürdüm. Daha sonra ise bir kurye çalışarak onu babamın çatısına taşıdım. 4 aydır ceset orada. İsterseniz sizi Mervenur Polat’ın cesedinin olduğu yere götürebilirim” diyerek Müge Anlı’ya itirafta bulundu.

Programa katılan Kaan, Aziz, Ferdi ve İbrahim de Cüneyt ile birlikte Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından Mervenur Polat’ın şüpheli ölümü sebebiyle gözaltına alındı.

Cüneyt gözaltına alınırken “Ben yapmadım, Cüneyt ya da Kaan yaptı” diyerek, ölümden sorumlu olmadığını söyledi.

O gece o evde bulunan 5 kişi ve motokurye Süleyman gözaltına alınırken 1 kişi serbest bırakıldı. Diğer 5 kişinin gözaltındaki sorguları sürerken bugünkü canlı yayında Gökhan da gözaltına aldı.

“Mervenur’u son canlı gören kişi bendim” diyen Gökhan korkusundan apartman balkonundan aşağıya atladığını söylemişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.