DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Merve Taşkın’a ifşa davası!

16.04.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, aylar önce Beşiktaş’ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia etmiş ve sonrasında futbolcu Emre Mor’un attığı mesajları ifşa etmesiyle gündeme gelmişti. Taşkın, sosyal medya hesabında da bir takipçisiyle bekaret konusu üzerine tartışmıştı.

ATIŞMA YAŞANDI

Başka bir sosyal medya fenomeni olan Meriç İzgi, bu tartışma üzerine Taşkın’a ‘Böyle paylaşımlar mı yapıyorsun sen, utanç verici, rahatsız edici biraz’ diye yazınca, Taşkın da “En azından senin gibi bazı şeyleri saklamıyorum” diye cevap vermiş, ikili arasında birtakım yazışmalar gerçekleşmişti. Taşkın, İzgi’yle aralarında cereyan eden yazışmaları sosyal medya hesabında yayınladı. Bunun üzerine Meriç İzgi, savcılığa başvurarak kendisine hakaret eden ve mesajlarını ifşa eden fenomen Merve Taşkın’ı ihbar etti. İzgi’nin ihbarı üzerine savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘HESABIMI ÇALDILAR’

Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Taşkın, sosyal medya fenomeni oldukları için birbirlerinin arkadaş listesinde ekli olduklarını, şikayete konu paylaşımları kendisinin yapmadığını, sosyal medya hesaplarının sürekli başka kişilerce ele geçirildiğini, şikayete konu paylaşımların da hesabını ele geçiren kişi veya kişilerce yapılmış olabileceğini, bu konuda şimdiye kadar herhangi bir şikayeti olmadığını belirtti.

7 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Savcılık, Taşkın’ın suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini belirtti. Taşkın hakkında, ‘Hakaret, kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme’ suçundan dava açıldı.

7 yıla kadar hapsi istenen ünlü fenomen, Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.