DOLAR 32,5996
EURO 34,7963
ALTIN 2.506,02
BIST 9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Merve Büyüksaraç’tan Acun Ilıcalı’ya çok sert sözler!

14.07.2019
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Tarhan Abdullahoğulları’nın haberine göre Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor adlı yarışma programından ayrıldıktan sonra “Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu” diyen Merve Büyüksaraç’a Ilıcalı tarafından açılan 500 bin liralık dava geçtiğimiz aylarda sonuçlanmıştı. Ilıcalı canlı yayında davayı kendisinin kazandığını söylemişti. Ancak durumun öyle olmadığı ortaya çıktı.

Önceki gün Nişantaşı’nda bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Merve Büyüksaraç, gazetecilere açıklama yaptı. Ünlü manken, davayı Acun Ilıcalı’nın değil kendisinin kazandığını söyledi. Ilıcalı için “Yalancı” diyen Büyüksaraç, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘HUKUKEN HATALI’

“Acun Bey bana 500 bin liralık dava açtı. 475 bin liralık kısmı mahkeme beni haklı bulduğu için reddedildi. 25 bin TL kalan tazminatı da öyle ‘Kazandım’ gibi söylüyor ama genel hukuktan dolayı aldı. Söylediğim her şeyi mahkemede kanıtladım. Yemeğinden tutun, SMS’ine kadar. Noter sonucu dedikleri sonuçları da kanıtladım. İstediğimiz görüntüleri mahkemeye sunmadıkları için mahkeme beni haklı buldu. Sanki ben ona parayı ödedim de beyefendi canlı yayınlara çıkıp konuşmaya bayılıyor. Yalan bir açıklama yapıyor, hukuken hatalı. Gerekçeli karar daha yeni yazıldı. Dava Yargıtay’a taşınabilir, böyle bir aşamadayken çıkıp ‘Kazandım’ demesi yalancılık! Davanın yüzde 95’ni ben kazandım, yüzde 5’ni ise Acun kazandı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.