DOLAR 32,3558
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,24
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Mersin’de yeni eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı

31.08.2023
A+
A-

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, yeni eğitim öğretim yılında da aynı özveri, titizlik ve tüm kurumlarla diyalog içinde çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Önceliğimiz ilimiz genelinde eğitimin kalitesini artırmak, fırsat eşitliği çerçevesinde evlatlarımıza eğitimde en iyi olanakları sunmaktır” dedi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ’2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı’ yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığının yayımlamış olduğu genelge ile okulların açılmasına ilişkin yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, bugüne kadar özveri ve başarıyla yürütülen çalışmalar için meslektaşlarına teşekkür etti.

Yeni eğitim öğretim yılında da aynı özveri, titizlik ve tüm kurumlarla diyalog içinde çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Koca, “Önceliğimiz ilimiz genelinde eğitimin kalitesini artırmak, fırsat eşitliği çerçevesinde evlatlarımıza eğitimde en iyi olanakları sunmak, velilerimizle ve meslektaşlarımızla diyaloğumuzu en sağlıklı şekilde sürdürmeye devam etmek, farklı projelerle çocuklarımızı pek çok alanda geliştirmek olacak. 11 Eylül’de okullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak öğrencilerimizi karşılayacaklar. Herhangi bir eksik olduğu takdirde en sağlıklı iletişimi kurup doğru yerlere ulaşarak eksiklerimizi tamamlayacağız” diye konuştu.

Mersin’de yeni eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.